Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ανάγνωση και επαλήθευση του κωδικού serialization 2D Data Matrix

Κλάδοι: Φάρμακα και Καλλυντικά
Κόμβος παραγωγικής διαδικασίας: Δευτερογενής συσκευασία
Λειτουργία: Αναγνώριση
Προϊοντική κατηγορία: Κάμερες ανάγνωσης κωδικών


Η ανάγκη

Με σκοπό την αντιμετώπιση πλαστών συσκευασιών φαρμάκων, όλα τα κουτιά κωδικοποιούνται με ένα 2D Datamatrix κωδικό και αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων. Με τη βοήθειά του αναγνωρίζονται ως αυθεντικά επιβεβαιώνοντας με τη βάση δεδομένων ότι το κάθε αγαθό όντως υπάρχει ή έχει ήδη πωληθεί. Η μεταμόρφωση των κωδικών στη βάση δεδομένων γίνεται αυτόματα με έναν αναγνώστη 2D, ο οποίος επαληθεύει το περιεχόμενο του κάθε κωδικού.

Ο αναγνώστης λαμβάνει το περιεχόμενο του κάθε κωδικού από τον εκτυπωτή, μέσω σύνδεσης Ethernet και όταν το περιεχόμενο δεν ταιριάζει, τότε δίνει μία έξοδο και η συσκευασία απορρίπτεται από τη γραμμή. Εναλλακτικά ο αναγνώστης μέσω του Ethernet στέλνει τα δεδομένα στον ελεγκτή για επαλήθευση.

Μέθοδος υλοποίησης

Οι αναγνώστες κωδικών της SICK έχουν συμπαγή σχεδιασμό και μπορούν να λειτουργήσουν σε διάφορα βιομηχανικά συστήματα ελέγχου, με εύκολη παραμετροποίηση, έχοντας την καλύτερη απόδοση ανάγνωσης και αξιόπιστη επιβεβαίωση προϊόντος.

Η κάμερα ανάγνωσης κωδικών LECTOR ® 620 της SICK μπορεί να διαβάσει γραμμωτούς και 2D κωδικούς.

Οι δέσμες laser διευκολύνουν τον καθορισμό της θέσης της συσκευής και με το πάτημα ενός κουμπιού ξεκινά η αυτόματη διαδικασία ρύθμισης παραμέτρων, όπως η φωτεινότητα, η εστίαση κ.α.. Όλες οι παράμετροι μπορούν να ρυUμιστούν και με το λογισμικό SOPAS της SICK και να αποθηκευτούν σε μια κάρτα Micro SD κάνοντας την αντικατάσταση συσκευών εύκολη υπόθεση. Με τη χρήση τηε λειτουργίας ‘’Matchcode’’, ο αναγνώστης συγκρίνει το περιεχόμενο του κωδικού που αναγνωρίζεται με το περιεχόμενο του απαιτούμενου κωδικού και δίνει πληροφορία αν ταιριάζουν ή όχι. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας τη μία έξοδο της συσκευής.

Τι κερδίζετε

  • Τήρηση των φαρμακευτικών κανονισμών περί πλαστών προϊόντων
  • Έξυπνη ρύθμιση με κουμπί λειτουργίας και δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης για μείωση του χρόνου εγκατάστασης
  • Αποφυγή καταγγελιών από καταναλωτές
  • Μείωση λαθών που προκαλούνται από την αλλαγή προϊόντων
  • Αύξηση παραγωγικότητας

Αν ενδιαφέρεστε για παρόμοια εφαρμογή, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 2389590-2 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε την επωνυμία της εταιρείας σας.
Παρακαλώ εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας.
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Παρακαλώ εισάγετε το email σας
Λάθος εισαγωγή
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ