Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Αξιοποιήστε τις εξαιρετικές σας ικανότητες και συνεργαστείτε με μια πρωτοπόρα εταιρία στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού.

Σχετικά με τη θέση

Επιθυμούμε να προσλάβουμε έναν/μία Sales Engineer που θα στελεχώσει τη δυναμική μας ομάδα Πωλήσεων.
Από τη θέση του/της Sales Engineer, θα συνεργαστείτε με όλες τις ομάδες της εταιρείας, θα αξιοποιήσετε τις ικανότητες της ELERGON και θα μεταφέρετε την τεχνογνωσία της στην αγορά με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης. Η θέση σας θα αναφέρεται στον Head of Sales.
Σε καθημερινή βάση θα είστε υπεύθυνος/η για την διαχείριση & ανάπτυξη του πελατολογίου σας, διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών ευθύνης σας, μέσω της άριστης εξυπηρέτησής τους. O ρόλος σας θα συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση του συνολικού εταιρικού στόχου.

Τι χρειάζεται για να επιτύχετε στη θέση

Αναζητούμε έναν/μία πτυχιούχο τεχνολογικής κατεύθυνσης (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ) που του/της αρέσει να εργάζεται σε ένα δυναμικό περιβάλλον με σύγχρονες προκλήσεις και θέλει να κάνει τη διαφορά.
Επιθυμούμε να έχει καλή αντίληψη τρόπων προσέγγισης του πελάτη/συνεργάτη, να μπορεί να ενεργεί αυτόνομα και με υπευθυνότητα, να μπορεί να ενσωματώνεται με ευκολία στις ευρύτερες ομάδες εργασίας, να χτίζει σχέσεις, να τηρεί τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει και να είναι στοχοπροσηλωμένος/η, να έχει ανεπτυγμένες δεξιότητες οργάνωσης & προγραμματισμού, να έχει καλές γνώσεις Η/Υ και MS Office, να έχει δυνατότητα ταξιδίων, να του/της αρέσει να καταθέτει ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης και να είναι εξαιρετικός/ή στην επικοινωνία στα ελληνικά και στα αγγλικά.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι επιδόσεις σας μπορεί να μην καλύπτουν όλα τα κριτήρια της αγγελίας μας. Παρ’ όλα αυτά, σας προτρέπουμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, σε περίπτωση που προκύψουν περαιτέρω θέσεις.

Επόμενα βήματα

Εάν σας ενδιαφέρει αυτή η θέση, παρακαλούμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας μέχρι 08/12/23 στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κωδικό θέσης (SALES-3).
Η ELERGON είναι ένας εργοδότης που δεσμεύεται για τη διαφορετικότητα, την συμπερίληψη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Προσλαμβάνουμε με βάση μόνο αξίες, προσόντα, επιδόσεις, δεξιότητες, συμπεριφορές, εμπειρία και γνώσεις. Οι αγγελίες εργασίας της εταιρίας μας είναι απαλλαγμένες από κάθε προκατάληψη.
Κανένα προσωπικό χαρακτηριστικό δεν να αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη στην ELERGON. Απαγορεύουμε τις διακρίσεις και την παρενόχληση με βάση τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την εθνική καταγωγή, την αναπηρία, ή οποιαδήποτε άλλα προσωπικά χαρακτηριστικά.