Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Αξιοποιήστε τις εξαιρετικές σας ικανότητες και συνεργαστείτε με μια πρωτοπόρα εταιρία στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού.

Σχετικά με τη θέση

Αναζητούμε να προσλάβουμε έναν/μία Customer Service Executive που θα ενταχθεί στη δυναμική ομάδα μας.

Στον ρόλο του/της Customer Service Executive, θα συνεργαστείτε αποτελεσματικά με όλα τα τμήματα της εταιρείας και θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της ELERGON.
Η θέση σας θα αναφέρεται στον/στην Customer Service Manager.

Σε καθημερινή βάση, θα έχετε την ευθύνη της άρτιας εξυπηρέτησης (τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής) των πελατών αλλά και των εσωτερικών τμημάτων της εταιρείας σχετικά με παραγγελίες, προσφορές και άλλα σχετικά αιτήματα. Θα αναλάβετε ενεργά τη διαδικασία επιστροφών και επισκευών της εταιρείας ως σημείο αναφοράς μεταξύ πελατών και προμηθευτών. Θα συμμετέχετε σε όλες τις ενημερώσεις/εκπαιδεύσεις του τμήματος σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Τέλος, θα παρακολουθείτε και θα συμβαδίζετε με τους στόχους του τμήματος που θα αποσκοπούν στην συνολική βελτίωση της εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τι χρειάζεται για να επιτύχετε στη θέση

Αναζητούμε έναν/ μια πτυχιούχο (ΤΕΙ ή ΙΕΚ) Ηλεκτρολόγο Μηχανικό / Μηχανικό Αυτοματισμού / Μηχανικό Βιομηχανικού Σχεδιασμού & Παραγωγής, που επιθυμεί να εργαστεί σε ένα δυναμικό περιβάλλον με σύγχρονες προκλήσεις. Είναι απαραίτητο να έχετε καλή αντίληψη των τρόπων προσέγγισης πελάτη / συνεργάτη, να μπορείτε να ενεργείτε αυτόνομα και υπεύθυνα, να ενσωματώνεστε εύκολα σε ευρύτερες ομάδες εργασίας, να χτίζετε σχέσεις, να τηρείτε δεσμεύσεις, να έχετε ανεπτυγμένες δεξιότητες οργάνωσης & προγραμματισμού, καλές γνώσεις Η/Υ και MS Office. Επίσης, πρέπει να είστε ικανοί στην επικοινωνία τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.
Αν και οι επιδόσεις σας μπορεί να μην καλύπτουν όλα τα κριτήρια της αγγελίας, σας ενθαρρύνουμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν περαιτέρω διαθέσιμες θέσεις στον όμιλο μας.

Επόμενα βήματα

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν τη θέση, παρακαλούμε υποβάλετε το βιογραφικό σας μέχρι την 15/12/23 στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κωδικό θέσης (CS-1).

Η ELERGON  είναι ένας εργοδότης που δεσμεύεται για τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Προσλαμβάνουμε βάσει αξιών, προσόντων, επιδόσεων, δεξιοτήτων, συμπεριφορών, εμπειρίας και γνώσεων. Οι αγγελίες εργασίας μας είναι απαλλαγμένες από κάθε προκατάληψη. Κανένα προσωπικό χαρακτηριστικό δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη στην ELERGON και απαγορεύουμε κάθε διάκριση και παρενόχληση βασισμένη σε φυλή, χρώμα, φύλο, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, εθνική καταγωγή, αναπηρία, ή άλλα προσωπικά χαρακτηριστικά.