Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Αξιοποιήστε τις εξαιρετικές σας ικανότητες και συνεργαστείτε με μια πρωτοπόρα εταιρία στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού.

Σχετικά με τη θέση

Αναζητούμε να προσλάβουμε Assistant Product Manager στον Τομέα του Βιομηχανικού Αυτοματισμού για να στελεχώσει τη δυναμική ομάδα του Εμπορικού Τμήματος.
Από τη θέση του/της Assistant Product Manager , θα συνεργαστείτε με όλες τις ομάδες της εταιρείας του Brand Division, με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση όλων των ευκαιριών προώθησης και πώλησης, τη διαχείριση όλων των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ELERGON και φέρνοντας την εμπειρία της στην αγορά με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της και την προώθηση μιας βιώσιμης ανάπτυξης.
Η θέση σας θα αναφέρεται άμεσα στον / στην Brand Support Manager
Ο / Η υποψήφιος / α θα παρακολουθεί τις τάσεις στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού, θα πραγματοποιεί έρευνα για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, θα συνεργάζεται με την ομάδα του Brand Division για την προώθηση νέων προϊόντων ή βελτιώσεων υπαρχόντων προϊόντων, θα διαχειρίζεται τον κύκλο ζωής των προϊόντων, θα επικοινωνεί με τις διάφορες ομάδες όπως οι πωλήσεις, οι μηχανικοί πωλήσεων και η εξυπηρέτηση πελατών, συνεργάζεται με την ομάδα marketing για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προωθητικών ενεργειών, θα συλλέγει ανατροφοδοτήσεις από πελάτες και θα παρέχει υποστήριξη στους πελάτες για ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα.

Τι χρειάζεται για να επιτύχετε στη θέση

Ψάχνουμε ένα νεαρό απόφοιτο τεχνολογικού προσανατολισμού (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ), που θα απολαμβάνει την εργασία σε ένα δυναμικό περιβάλλον με σύγχρονες προκλήσεις και θέλει να κάνει τη διαφορά, να έχει καλή κατανόηση των τρόπων προσέγγισης του πελάτη/συνεργάτη, να είναι ικανός/ικανή να ενεργεί υπεύθυνα, ένας/μια καλός/ή παίκτης ικανός/ικανή να ενσωματώνεται εύκολα σε ευρύτερες ομάδες εργασίας, να δημιουργεί σχέσεις, να τηρεί τα Dead lines που αναλαμβάνει, να έχει ανεπτυγμένες δεξιότητες οργάνωσης & προγραμματισμού, καλές γνώσεις Η/Υ και MS Office , να αρέσει να υποβάλλει ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης και να είναι άριστος/ή στην επικοινωνία τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.
Κατανοούμε ότι η απόδοσή σας ενδέχεται να μην πληροί πλήρως όλα τα κριτήριά μας. Ωστόσο, σας παροτρύνουμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, στην περίπτωση που προκύψουν περαιτέρω θέσεις.

Επόμενα βήματα

Αν ενδιαφέρεστε για αυτήν τη θέση, παρακαλούμε υποβάλετε το βιογραφικό σας μέχρι την 15/12/2023 στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τον κωδικό θέσης (APE-1).
Η ELERGON είναι ένας εργοδότης που δεσμεύεται για τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Προσλαμβάνουμε βάσει αξιών, προσόντων, επιδόσεων, δεξιοτήτων, συμπεριφορών, εμπειρίας και γνώσεων. Οι αγγελίες εργασίας μας είναι απαλλαγμένες από κάθε προκατάληψη. Κανένα προσωπικό χαρακτηριστικό δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη στην ELERGON , και απαγορεύουμε κάθε διάκριση και παρενόχληση βασισμένη σε φυλή, χρώμα, φύλο, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, εθνική καταγωγή, αναπηρία, ή άλλα προσωπικά χαρακτηριστικά.