Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Αξιοποιήστε τις εξαιρετικές σας ικανότητες και συνεργαστείτε με μια πρωτοπόρα εταιρία στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού.

Σχετικά με τη θέση

Αναζητούμε να προσλάβουμε έναν/μία Accounting & Cashier Executive που θα ενταχθεί στη δυναμική ομάδα μας. Στον ρόλο του/της Accounting & Cashier Executive , θα συνεργαστείτε αποτελεσματικά με το οικονομικό τμήμα της εταιρείας και θα αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας στον τομέα των Οικονομικών λειτουργιών και του Ταμείου.
Η θέση σας θα αναφέρεται στον Προϊστάμενο Λογιστηρίου.

Σε καθημερινή βάση, θα έχετε την πλήρη ευθύνη και τον έλεγχο της διαχείρισης του ταμείου (επιταγές και μετρητά), και την ημερήσια συμφωνία του σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση του Προϊσταμένου Λογιστηρίου. Θα έχετε την ευθύνη της έκδοσης όλων των απαραίτητων παραστατικών που αφορούν τα προϊόντα και υλικά που εισέρχονται και εξέρχονται από την εταιρία καθημερινά (τιμολόγιο, πιστωτικό, δελτία ποσοτικής διακίνησης κλπ). Επίσης, θα ασχολείστε με την επικοινωνία με πρακτορεία μεταφορών όταν απαιτείται, την αρχειοθέτηση παραστατικών και φακέλων, τη συντήρηση όλων των απαραίτητων λογιστικών αρχείων, την παρακολούθηση αρχείου ηλεκτρονικής τιμολόγησης, και την ενημέρωση της βάσης δεδομένων των πελατών. Επιπλέον, θα συμμετέχετε ενεργά σε προτάσεις βελτίωσης ελέγχου και απόδοσης στα βασικά θέματα του Credit Control και θα αναλαμβάνετε επικουρικές εργασίες του τμήματος λογιστηρίου ή/και Credit Control.

Τι χρειάζεται για να επιτύχετε στη θέση

Αναζητούμε πτυχιούχο (ΤΕΙ ή ΙΕΚ) Οικονομικής κατεύθυνσης, που επιθυμεί να εργαστεί σε ένα δυναμικό περιβάλλον με σύγχρονες προκλήσεις. Ιδανικά, αλλά όχι απαραίτητα, να έχετε εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση τουλάχιστον 2 χρόνια, να έχετε καλή αντίληψη αριθμών και διαχείρισης reports, να έχετε ανεπτυγμένες δεξιότητες οργάνωσης & προγραμματισμού, καλές γνώσεις Η/Υ και MS Office, ERP/CRM. Επιπλέον, πρέπει να είστε ικανοί στην επικοινωνία τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.
Αν και οι επιδόσεις σας μπορεί να μην καλύπτουν όλα τα κριτήρια της αγγελίας, σας ενθαρρύνουμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν περαιτέρω θέσεις.

Επόμενα βήματα

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν τη θέση, παρακαλούμε υποβάλετε το βιογραφικό σας μέχρι την 15/12/23 στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κωδικό θέσης (ACE-1).
Η ELERGON  είναι ένας εργοδότης που δεσμεύεται για τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Προσλαμβάνουμε βάσει αξιών, προσόντων, επιδόσεων, δεξιοτήτων, συμπεριφορών, εμπειρίας και γνώσεων. Οι αγγελίες εργασίας μας είναι απαλλαγμένες από κάθε προκατάληψη. Κανένα προσωπικό χαρακτηριστικό δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη στην ELERGON, και απαγορεύουμε κάθε διάκριση και παρενόχληση βασισμένη σε φυλή, χρώμα, φύλο, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, εθνική καταγωγή, αναπηρία, ή άλλα προσωπικά χαρακτηριστικά.