Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19

ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19

Στα πλαίσια της προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 και με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας, η εταιρεία μας έχει πάρει τα ακόλουθα μέτρα:

Από σήμερα 17.03.2020, η εταιρεία μας θα λειτουργεί στο κανονικό της ωράριο με μειωμένο προσωπικό με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις μας, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα εργάζονται μέσω τηλεργασίας, με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών μας.

Αναστέλλονται οι συναντήσεις με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας. Οι απαραίτητες πληροφορίες για την επιλογή του κατάλληλου για την εφαρμογή σας προϊόντος, θα πρέπει να ανταλλάσσονται μέσω τηλεφώνου ή με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Επίσης, δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή των παραγγελιών σας από την έδρα μας. Όλες οι παραγγελίες θα αποστέλλονται με courier σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Αναστέλλεται κάθε εξωτερική εργασία, επομένως η τεχνική υποστήριξη θα γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης στην εγκατάσταση ή τηλεδιάσκεψης.

Elergon Karta MSF