-
-
Κατηγορία: Επεξεργασία
Ο έλεγχος της θερμοκρασίας του προϊόντος, είτε αυτό βρίσκεται σε υγρή είτε σε αέρια μορφή, παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή και συσκευασία σε πολλές βιομηχανίες ποτών και αναψυκτικών. Ο υγειονομικός σχεδιασμός και ο εύκολος καθαρισμός του τεχνικού εξοπλισμού αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την ασφαλή και οικονομική λειτουργία της γεμιστικής μηχανής. Για τη διασφάλιση της σωστής θερμοκρασίας στις δεξαμενές τροφοδοσίας των γεμιστικών μηχανών, χρησιμοποιούνται ειδικοί βιομηχανικοί αισθητήρες θερμοκρασίας. Λόγω του ότι αυτοί οι αισθητήρες έρχονται σε επαφή με το τρόφιμο, πρέπει να τηρούνται οι σχετικές προδιαγραφές υγιεινής.
Περισσότερα …