Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Όμιλος Nidec ιδρύθηκε στο Κιότο της Ιαπωνίας το 1973. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση μικρών κινητήρων ακριβείας, κινητήρων αυτοκινήτων, οικιακών συσκευών, εμπορικών και βιομηχανικών κινητήρων, κινητήρων μηχανημάτων, ηλεκτρονικών και οπτικών εξαρτημάτων και άλλων συναφών προϊόντων. Η Nidec έχει εξελιχθεί σε κορυφαία παγκόσμια εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα 40 ετών και σήμερα αποτελεί τον Νο. 1 κατασκευαστή κινητήρων που χειρίζεται «όλα όσα περιστρέφονται και κινούνται».

Στο portofolio των εταιρειών του Ομίλου Nidec συγκαταλέγονται οι Nidec Control Techniques και Nidec Leroy-Somer, κορυφαίες εταιρίες με εξειδίκευση σε AC & DC drives, servo, γεννήτριες και συστήματα κίνησης.

Nidec Control Techniques Logo

Η Control Techniques ιδρύθηκε το 1973 στην Ουαλία του Ην. Βασιλείου και εξειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων κίνησης για βιομηχανικές εφαρμογές, όπως AC & DC drives και servo. Στα 45 Κέντρα Αυτοματισμού που διαθέτει παγκοσμίως, εξασφαλίζει νέες δυνατότητες και μεγαλύτερο έλεγχο στους πελάτες της, παρέχοντας συνεχή βελτίωση των συστημάτων τους, με αξιοπιστία και ενεργειακή απόδοση σε κάθε εφαρμογή.

Από το 2017 ανήκει στον παγκόσμιο Όμιλο εταιρειών Nidec, ο οποίος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες, με 300 εταιρείες που απασχολούν πάνω από 110.000 άτομα. Το 2015, η Elergon πρόσθεσε στο δυναμικό την Control Techniques, με στόχο την εξειδίκευση στα προϊόντα που προσφέρει και την κάλυψη και των πιο απαιτητικών εφαρμογών.

Nidec Leroy-Somer Logo

Ο γαλλικός οίκος Leroy-Somer ιδρύθηκε το 1919 με βασικό πεδίο δραστηριότητας την κατασκευή γεννητριών και συστημάτων κίνησης.

Ως μέλος της NIDEC, η Leroy-Somer έχει αναπτύξει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξης, υποστηριζόμενη από τους πόρους και τις συνέργειες που προσφέρει ένας μεγάλος διεθνής Όμιλος. Διαθέτει 39 εργοστάσια στην Ευρώπη και 470 θυγατρικές εταιρείες και κέντρα πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες. Από το 2015, η Elergon αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες, καινοτόμες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, σε όλους τους τύπους βιομηχανίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 210 2389590-2.

Φόρμα Επικοινωνίας

Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε την επωνυμία της εταιρείας σας.
Παρακαλώ εισάγετε την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Παρακαλώ εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας.
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Παρακαλώ εισάγετε το email σας
Λάθος εισαγωγή
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ