210 2389590-2

Έλεγχος αναγνωσιμότητας και επιβεβαίωση ορθότητας barcode

Κλάδοι: Βιομηχανία Τροφίμων, Ποτών, Φαρμάκων
Κόμβος παραγωγικής διαδικασίας: Δευτερογενής συσκευασία
Λειτουργία: Αναγνώριση, μέτρηση
Προϊοντική κατηγορία: Barcode scanners


Η ανάγκη

Αμέσως μετά την εκτύπωσή του, ένα barcode πρέπει να επαληθεύεται, ώστε να εξασφαλίζεται η αναγνωσιμότητά του και ότι η πληροφορία που περιέχει είναι η σωστή. Κωδικοί που δεν αναγνωρίζονται ή έχουν κακή ποιότητα εκτύπωσης προκαλούν προβλήματα, τα οποία οδηγούν σε ανεπιθύμητα σταματήματα ή σε παράπονα πελατών.

Ένα barcode scanner πρέπει να διαβάζει και να επαληθεύει το περιεχόμενο του κώδικα αμέσως μετά την εκτύπωση. Όταν ο κώδικας δεν μπορεί να διαβαστεί ή περιέχει λάθος πληροφορίες, το scanner πρέπει να στέλνει εντολή για το σταμάτημα της εκτύπωσης.  Η ρύθμιση του barcode scanner πρέπει να είναι εύκολη και η αντικατάστασή του πρέπει να είναι δυνατή και χωρίς τη χρήση ενός PC (plug and play).

Μέθοδος υλοποίησης

Oι αναγνώστες barcode της SICK επιταχύνουν την αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Η εξαιρετική τους απόδοση εξασφαλίζει τη συνέχεια των διαδικασιών, ακόμα και όταν τα barcode είναι κατεστραμμένα ή κακής ποιότητας. Βρώμικα ή μερικώς κομμένα barcode αναγνωρίζονται. Η υψηλή συχνότητα σάρωσης εγγυάται υψηλές ταχύτητες και η απλή δικτύωση βελτιώνει τη λειτουργική αποδοτικότητα. Τα barcode scanner της SICK ρυθμίζονται εύκολα με το λογισμικό SOPAS ή μέσω κουμπιών που βρίσκονται πάνω σε αυτά. Όλες οι παράμετροι μπορούν να αποθηκεύονται σε μια κάρτα μνήμης Micro-SD, ώστε η αντικατάσταση των scanner να είναι γρήγορη και ευέλικτη.

Τι κερδίζετε

  • Ο αλγόριθμος ανακατασκευής κώδικα αυξάνει την απόδοση ανάγνωσης και την παραγωγή
  • Μικρός χρόνος εγκατάστασης λόγω της εύκολης παραμετροποίησης
  • Αποφυγή καταγγελιών λόγω της επαλήθευσης της ικανότητας ανάγνωσης των barcode
  • H ενσωματωμένη λειτουργία δικτύωσης μειώνει το κόστος των υλικών

 

Αίτηση ενδιαφέροντος για εφαρμογή αυτοματοποίησης

Αν ενδιαφέρεστε για παρόμοια εφαρμογή στο εργοστάσιο ή στην αποθήκη σας, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 2389590-2 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Επικοινωνίας

Please let us know your message.
Παρακαλώ επιλέξτε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.
Παρακαλώ εισάγετε την επωνυμία της εταιρείας σας.
Παρακαλώ εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας.
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Παρακαλώ εισάγετε το email σας
Λάθος εισαγωγή
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ