210 2389590-2

Αναγνώριση προϊόντων ακανόνιστου σχήματος

Κλάδοι: Βιομηχανία Τροφίμων, Ποτών, Φαρμάκων
Κόμβος παραγωγικής διαδικασίας: Πρωτογενής συσκευασία
Λειτουργία: Αναγνώριση
Προϊοντική κατηγορία: Φωτοκύτταρα compact, αισθητήρες πομπού-δέκτη τύπου κουρτίνας


Η ανάγκη

Η αναγνώριση με ακρίβεια των ορίων αρχής και τέλους του προϊόντος είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των συσκευαστικών μηχανών. Ειδικά όταν τα προϊόντα έχουν ακανόνιστο σχήμα, η διαδικασία αναγνώρισης γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τους αισθητήρες μιας δέσμης. Για αυτό το λόγο, για την αναγνώριση προϊόντων ακανόνιστου σχήματος χρησιμοποιούνται συστήματα πολλαπλής δέσμης ή αισθητήρες γραμμικής μέτρησης.

Μέθοδος υλοποίησης

Το σύστημα πολλαπλών δεσμών HLG ή ο αισθητήρας ευρείας δέσμης WL27-3 της SICK είναι η ιδανική λύση για όλες τις εφαρμογές στις οποίες επίπεδα ή μικρά αντικείμενα πρέπει να ανιχνευθούν. Οι αισθητήρες αυτοί είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν τα αντικείμενα δεν έχουν ομοιόμορφο σχήμα, όπως οι σακούλες τροφίμων ή τα πακέτα τροφίμων.

Η κουρτίνα HLG μπορεί να ανιχνεύσει αντικείμενα από 2mm έως 50mm. Αποτελείται από ένα πομπό και ένα δέκτη, οι οποίοι εγκαθίστανται και ευθυγραμμίζονται εύκολα με τη χρήση μιας διαγνωστικής οθόνης.

Ο αισθητήρας ευρείας δέσμης WL27-3 εκπέμπει μια ορατή φωτεινή γραμμή σε έναν ανακλαστήρα και μπορεί να ανιχνεύει αντικείμενα ύψους 5mm με δέσμη ύψους 24mm ή αντικείμενα ύψους 12mm με δέσμη ύψους 50mm. Η μόλυνση του ανακλαστήρα ή των φακών του αισθητήρα αντισταθμίζεται από την αυτόματη προσαρμογή του ορίου μεταγωγής. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία PinPoint, ο αισθητήρας WL27-3 εγκαθίστανται και ευθυγραμμίζεται εύκολα.

Τι κερδίζετε

  • Γρήγορη εγκατάσταση μέσω της εύκολης ευθυγράμμισης που προσφέρει η τεχνολογία PinPoint
  • Μείωση των σταματημάτων της παραγωγής μέσω αυτόματης ρύθμισης των ορίων μεταγωγής
  • Μείωση απωλειών μέσω της αναγνώρισης με ακρίβεια του σχήματος του προϊόντος ανεξαρτήτως θέσης μέσα στη δέσμη φωτός

 

Αίτηση ενδιαφέροντος για εφαρμογή αυτοματοποίησης

Αν ενδιαφέρεστε για παρόμοια εφαρμογή στο εργοστάσιο ή στην αποθήκη σας, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 2389590-2 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Επικοινωνίας

Please let us know your message.
Παρακαλώ επιλέξτε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.
Παρακαλώ εισάγετε την επωνυμία της εταιρείας σας.
Παρακαλώ εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας.
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Παρακαλώ εισάγετε το email σας
Λάθος εισαγωγή
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ